Glad Påsk!

Vardag | 2011-04-23
jag och vilma alldeles nyss

Vi fortsätter att njuta av det fina vädret,  jag har nog fått lite färg också. Härligt! Ikväll så ska vi grilla och kanske spela kubb och då kommer det riktiga vår och sommarkänslorna träda fram tror jag allt. Njuter ni också av det fina vädret idag? Glad Påsk på er ♥

Fasters hjärtan

Vardag | 2011-04-22

Jag känner att det här med att blogga går så otroligt dåligt just nu. Vet inte vart all min inspiration tagit vägen riktigt, tråkigt men sant. Men jag ska få gnistan tillbaka det är en sak som är säker. Just nu så befinner jag mig på landet och firar påsk med hela familjen. Har spenderat hela dagen ute i solen och bara njutit, helt underbart! Är inte denna bild på mina små pluttar helt underbar så säg? Ni ger mig så mycket glädje så det inte är sant.

Daisy Marc Jacobs

Tips | 2011-04-10

Världens bästa föräldrar kom hem från Nice idag och hade med sig denna parfym Daisy Marc Jacobs till mig. Den doftar så otroligt gott, ett litet tips till er som letar efter en ny doft till våren och sommaren. Nu har vi min bror och emelie + barnen på besök så nu ska vi äta pizza och bara umgås.

Underbar helg

Vardag | 2011-04-03
jag igår

Hej lovers! Har haft en alldeles underbar helg. Jobb på världens underbaraste jobb, middag, bio och drinkar med världens underbaraste vänner. Helgen kunde inte ha blivit så mycket bättre faktiskt. Ikväll ska jag dock bara ta det lungt framför någon bra film. Hur har eran helg varit? Kram!ABOUT

En 25-årig tjej från huvudstaden Stockholm, är nybliven sambo med min stora kärlek. På min fritid fotar jag mycket, kikar in senaste modet och har även ett stort intresse för matlagning. Häng med!

FOLLOW ME

Instagram: jenniferhannah

SEARCH


CONTACT

jennifernylund@gmail.com